Υδροκοπή

Σύγχρονο μηχάνημα υδροκοπής ( Water Cutting System )

Αξιοποιώντας προηγμένη τεχνολογία προσφέρουμε νέες δυνατότητες στην κατεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα.

Με το σύγχρονο μηχάνημα υδροκοπής ( Water Cutting System ) που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας σας παρέχουμε τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της δικής σας παραγωγικής διαδικασίας.

Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα μέσα για τον ηλεκτρονικό σχεδιασμό των αντικειμένων και την εργονομικότερη διαχείριση των υλικών.

Είμαστε πρόθυμοι για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση και τεχνική πληροφορία.

Προηγμένος τρόπος κοπής

Ο καλύτερος τρόπος κοπής των μετάλλων, πετρωμάτων, μαρμάρου, πλαστικών και οποιονδήποτε άλλων βιομηχανικών η διακοσμητικών υλικών, είναι η υδροκοπή.

Συγκρινόμενο με την οξυγονοκοπή, το πλασμα, τα laser , ή άλλες μεθόδους, το waterjet μπορεί να αποβεί οικονομικότερο, αποτελεσματικότερο και πιο φιλικό στο περιβάλλον.

Το πιο σημαντικό είναι ότι κατά την κοπή μπορεί να επιτευχθούν ασύγκριτα λείες τομές, χωρίς υποβάθμιση του υλικού από θερμική καταπόνηση και είναι δυνατή η διατήρηση μεγάλης ακρίβειας σε διάφορα πάχη υλικών από λεπτές μεβράνες μέχρι 150 mm ή και περισσότερο.

Υδροκοπή και Βιομηχανία

Αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία προσφέρουμε νέες δυνατότητες στην κατεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα σε μαζικές ποσότητες με υψηλές ταχύτητες, αλλά και σε εξαρτήματα ακριβείας.

Με το υπερσύγχρονο σύστημα υδροκοπής που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας σας παρέχουμε τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της δικής σας παραγωγικής διαδικασίας.

Υδροκοπή και Διακόσμηση

Με την υδροκοπή δίνονται νέες δυνατότητες στον τομέα της διακόσμησης οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Τώρα πια υλοποιούνται ακόμα και τα πιο πολύπλοκα σχέδια, χωρίς περιορισμούς.

Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου (διακοσμητές, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, επιγραφοποιοί κ.τ.λ ) ή ιδιώτες μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε τους απαίτηση δημιουργώντας μοναδικά και πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία.

Δυνατότητες Κατασκευής Στοιχείων με Υδροκοπή

ΖΕΥΣ

Ανοιξείδωτες Κατασκευές και Υδροκοπή

5ο χλμ. Λάρισας Τυρνάβου - Λάρισα
Τ.Κ. 41500
ΤΗΛ. 2410 591335
FAX: 2410 592028
EMAIL: [email protected]